Folie decorativa geam dungi 1 cm

76,00 lei

COD PRODUS: TNTDG1CM

Folie decorativa geam dungi 1 cm TNTDG1CM este o folie autoadezivă, polimerică, cu o grosime de 39 microni. Folia de geam autoadezivă TNTDG1CM este o folie de sablare decorativă din PET cu design geometric. Dungile au o lăţime de 1 cm, iar spaţiul transparent dintre ele este de 1 cm. Dungile sunt verticale pe lungimea rolei. Folia asigură un aspect de office oricarei vitrine si este recomandata a se aplica pe interiorul geamului. Folia se vinde doar la metru liniar.

Golește

Descriere

Folia geam sablat TNTDG1CM este o folie autoadezivă, polimerică, cu o grosime de 39 microni. Folia asigură o bună intimitate, dar este translucidă şi permite pătrunderea luminii naturale. Folia geam sablat TNTDG1CM are o textură satinată, cu aspect mat. Folia TNTDG1CM este disponibilă la rolă cu lăţime de 1,52m şi se vinde la metru liniar.

Folia se poate aplica doar la interior.

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

GARANTIE

In functie de produsul comandat si conditiile de montaj cerute de producator, Happy Tint SRL ofera garantie Reala pentru toate produsele comercializate si montate de catre SC Happy Tint SRL , asadar :

  • Foliile Solare Rezidentiale din gama ( Solar Zone Control ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 7 si 10 ani
  • Foliile Solare Rezidentiale din gama ( Solar Zone Control ) cu montaj pe EXTERIOR au o garantie cuprinsa intre 4 si 5 ani
  • Foliile de SECURITATE  din gama ( Safety / Hanita Coatings ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 5 – 7  ani (OFERIM AGREMENT TEHNIC )
  • Foliile de Siguranta  din gama ( Safety / Hanita Coatings ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 5 – 7  ani  (OFERIM AGREMENT TEHNIC )
  • Foliile Decorative din gama ( Deco / Hanita Coatings ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 7 – 10  ani
  • Foliile Autoadezive din gama (Deco / ORACAL ) cu montaj pe INTERIOR au o garantie cuprinsa intre 5 – 7  ani
  • Foliile Auto din gama ( Suntek / EX ) au garantie 3 ani
  • Foliile Auto din gama ( Suntek / HP ) au garantie 7 ani

Pentru informatii sau programari va rugam sa accesati seciunea Contact , Formularul de comenzi online sau Telefonic la nr 0733131133 / 07231854844

Informații suplimentare

Latime Rola

1,52m

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.