Serviciu doar pe baza de programare!

Curatare Tapiterie Auto | Detailing Auto Interior

Curatarea interiorului masinii dvs. este prioritara si se realizeaza cel putin o data pe an pentru interior textil sau  la un interval de 6 luni daca avem interior de piele.

De ce recomandam detailingul auto interior?

Detailing Interior - Curatare Tapiterie Auto
Detailing auto Interior – Curatare Tapiterie Auto


Detailing auto
vine din limba engleza si inseamna curatare amanuntita. Fiecare element , fiecare colt , este tratat cu multa  atentie si rabdare

Interiorul unei masini moderne este realizat dintr-o varietate de materiale cu numeroase suprafete , fante, nise, plus o serie de echipamente sensibile la praf si umezeala , difuzoare , sisteme audio , senzori, diverse componente electronice SAMD

Detailingul interior necesita o buna cunoastere a materialelor si a recomandarilor privind intretinerea lor

Cei 4 pasi ce fac diferenta intre noi si ceilalti sunt:

1. Respectam Procedurile de detailing interior

2. Folosim solutii profesionale pentru interior adecvate fiecarui element in parte

3. Receptionam lucrarea , ne verificam , si oferim garantia calitatii .

4. La finalul lucrarii cerem un mic feedback.  Pentru noi clientul este cea mai mare prioritate.

Indiferent de materialul din care este facut interiorul masinii dumneavoastra, fie ca vorbim de material textil, plusuri din microfibra, vinyl, piele sau ornamente din carbon, avem solutia optima pentru rezultatele sperate.

Aspirarea regulata si curatarea generala a vehiculelor la interior este cel mai bun mod de a-l pastra, acest lucru putand sa tradeze trasaturile de caracter si personalitate ale propietarului, in ultima instanta. Cu toate acestea, este necesara de 3-4 ori pe an curatenia in detaliu, simpla stergere a suparfetelor fiind insuficienta, daca ne gandim ca oridecate ori ne urcam in vehicul, aducem cu noi tot felul de bacterii si microbi.


TABLOUL DE BORD SI CONSOLA

auto-interior-cleaning1   Tabloul de bord si consola sunt principalele elemente asupra carora este indreptata atentia atat a conducatorului auto      cat si a oricarei persoane care se urca in masina dumneavoastra, de aici si atentia deosebita care se bucura din partea  noastra.

In plus, tabloul de bord este printre cele mai expuse componente la actiunea directa a razelor solare, acest lucru  ducand  la o deteriorare mai rapida comparativ cu alte elemente interioare, din aceasta cauza va recomandam

folosirea  cat mai  des a unui spray cu protectie UV, care va reduce considerabil actiunea razelor ultraviolete.


PANOURI USI

images (11)

In componenta panourilor de usi intra simultan elemente din material textil, plastic sau piele de aici si atentia deosebita

pe care o acordam fiecarei componente in parte. Din aceasta cauza folosim numai produse special concepute pentru aceasta operatiune, sampoane sau

balsamuri cu un inalt grad de eficacitate, si nu acelea folosit in uz casnic.


TAPITERIA

2015-buick-regal-model-overview-interior-938x528-15BURE00107-crop Tapiteria unui vehicul poate fi din piele, vinyl sau textila. Mult mai pretentioasa datorita faptului ca aceasta poate fi  deteriorata chiar accidental, tapiteria din piele este tratata la noi cu balasamuri speciale, care au o actiune indelungata,  facand scaunele dumneavoastra mai moi si catifelate, cu un miros proaspat de fiecare data cand urcati in masina.

Tapiteria textila, care in alte locuri este mai greu de curatat, la noi reprezinta una din etapele cele mai usoare din  operatiunea de detailing interior datorita sampoanelor si periilor speciale pentru curatat pe care le folosim.


COVORASELEcovorase auto

Covorasele pentru vehicule sunt create in general dintr-un material mai solid care le face sa reziste cu brio la spalari si curatari multiple.

La noi acestea sunt initial aspirate, apoi inainte de samponare folosim solutii active pentru curatarea petelor, iar dupa spalare si uscare completa, aplicam un strat cu un material protector menit sa le prelungeasca perioada de viata.


CURATAREA PIELII

SCAUN PIELE

Curatarea pielii se face cu substante dedicate, sigure pentru piele pentru a nu o afecta. Detergentii clasici au tendinta de a o usca. O piele uscata este predispusa uzurii premature, se formeaza crapaturi si in cele din urma se rupe pentru ca nu mai este elastica.

Pielea se hidrateaza obligatoriu la interval de 6 luni. Dupa curatare, pielea se hidrateaza de asemenea cu solutii dedicate. Suntem printre putinii care folosesc solutii de curatare si hidratare din grasimi animale, 100% sigure pentru piele.


Detailing interior pentru tapiterie TEXTILA

  • curatarea plafonuluiSCAUN INTERIOR TEXTIL
  • aspirarea si curatarea amanuntita a tapiteriei si a carpetelor
  • suprafata textila este curatata cu un aspirator cu injectie-extractie. Prin acesta operatiune se elimina riscul ca bancheta sau scaunul sa ramana patat dupacuratare.
  • dupa uscare tapiteria textila se trateaza cu un protector textil special formand o pelicula subtire la suprafata materialului lasandul sa respire si conferindu-i o rezistenta deosebita la murdarie.
  • curatarea in detaliu a instrumentelor de bord si a plasticelor

scaunemercedes

Detailing interior pentru tapiterie din PIELE

  • curatarea cu o solutie speciala cu ph-ul neutru in asa fel incat sa nu afectezr pielea;
  • pielea va fi curatata fara sa se decoloreze sau sa se decojeasca
  • tapiteria de piele naturala sau sintetica este tratata cu o crema hidratanta.
  • folosirea unui balsam special pentru hidratare

Cost Curatare interior                 PRET 450 Lei

Include : Curatare pete injectie/extractie,Curatare Plafon ,stalpi ,bord ,consola ,scaune ,bancheta ,mocheta ,portbagaj ,roata de rezerva ,spatiu roata de rezerva,dressing ornamente.

PRETUL AFISAT NU INCLUDE TVA.

Galerie foto Inainte / Dupa Auto Inundat

Cât de utila a fost aceasta pagina?

Va rugam sa evaluati cat de utile va sunt informatiile noastre.

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 1

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Pe măsură ce ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

error: Continut protejat !!
0